En tripp till Göteborg

(null)

I fredags fick vi avbryta semestern för en tripp ner till Göteborg och Sahlgrenska. Det var dags att göra en biopsi igen. Några blodprover behövde jag inte lämna innan, eftersom att jag gjorde det veckan innan då jag blev sjuk.

Vi hade bestämt oss för en tur fram och tillbaka samma dag. Men för att inte behöva känna att vi stressade så valde vi ändå att besöka botaniska trädgården, inte en enda gång under den månad som jag bodde där gjorde jag ett besök. Så fint! Ännu mysigare hade det varit med en picknickkorg på någon av gräsmattorna.

Igår fick jag svar på biopsin. Den såg bra ut. Så skönt! Jag ska även halvera kortisondosen. Så förhoppningsvis behöver jag inte ta den mycket längre.

Den senaste veckan har jag fått ringa apoteket tre gånger för att jag inte fick all min medicin som jag hade beställt. Idag fick jag reda på att det var uppdelat i två paket och att det andra paketet ligger kvar på mitt lokala apotek. Vad trött jag blir ibland. Men nu behöver jag inte känna någon stress och förhoppningsvis kan mina svärföräldrar hjälpa mig med att hämta ut det då vi befinner oss i skärgården och njuter i värmen.

En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0