Ingen kvarvarande avstötning

Ibland kan jag känna att det inte finns någon som helst inspiration till att skriva. Jag har gjort en del så att det finns saker att skriva och berätta om, men jag vet inte hur jag ska skriva det utan att det bara ska bli små korta inlägg med enbart information om hur och vad jag har gjort sen senaste inlägget.
 
Jag har i alla fall hunnit med både att lämna prov och biopsi och även vaccinerat mig igen. Jag fick svar om både blodprov och biopsi i början på veckan och allt såg bra ut, det fanns ingen kvarvarande avstötning och jag kunde därmet alltså börja sänka medicinen igen. Så nu har jag sänkt prednisolon (kortison) från 10 mg till 7,5 mg. Nästa vecka ska jag sänka till 5 mg och adport ska jag sänka från 2mg+3mg till 2+2,5 mg. Jag hoppas att det inte kommer bli så att jag måste höja direkt igen. 
I onsdags var jag även till infektionsmottagningen för att ta dos 2 av Gardasil. Nu ska det inte vara några fler vaccinationer det här året, men förmodligen så ska jag ta bland annat twinrix i början på nästa år.
 
Tänk att det nu har gått 7 månader sen operationen. De här månaderna har verkligen rusat iväg. Jag hoppas att kommande månader också springer iväg, så att vi äntligen får komma igång ordentligt och få göra vår första, och förhoppningsvis enda denna gång, FET (frozen embryo transfer).
 
Det blev inte så mycket mer än bara massa information, en ganska tråkig uppdatering men jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka strax, så att jag kan skriva av mig lite mer och lite bättre.
 
En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0