Hemma med feber

Jag har ett tag gått med en liten förkylning i kroppen och framåt helgen så bröt den ut. I måndags valde jag att åka till jobbet, trots att jag hade lite feber, men lyckades ta mig igenom dagen med nöd och näppe tack vare alvedon. 
Jag har aldrig riktigt klarat av att vara hemma och på riktigt kurera mig. Men insåg nu att för att min kropp ska må bra, och orka så måste jag stanna hemma. Sen visade det sig också att jag hade högre feber än vad jag trodde. 
I tisdags hörde jag av mig till Jana bara för att rådfråga och lugna mig själv lite. 
Vi kom fram till att det förmodligen var en vanlig förkylning och inte någon bakterie. Med lite vila så skulle det nog försvinna. Om det mot förmodan skulle bli värre var hon bered att sätta in antibiotika.
 
Så det har blivit så att jag har varit hemma hela veckan. Idag verkar det som att febern börjar släppa. Jag känner mig inte lika tung i kroppen och huvudet. Jag hoppas att det håller i sig. 
 
Jag får alltid väldigt dåligt samvete när jag ringer in mig sjuk på jobbet. Men samtidigt har jag verkligen försökt lyssna på kroppen och jag tjänar nog på det. Min kropp ska orka med en hel del nu framöver. På måndag får jag ta nya tag på jobbet.
 
Men annars är det rätt lugnt här. Vi väntar på att åka ner till Göteborg nästa vecka när ingreppet ska göras. Förmodligen ska jag lämna blodprover innan dess och förhoppningsvis visar de bra värden.

En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0