Provsvar.

Nu har Mats figurerat ganska mycket i media, i och med boken som kom för några veckor sedan. Han och Malin, kvinnan som födde första barnet, var med i Skavlan för en vecka sedan, tyvärr får de ju inte med hela intervjun, men på SVT Play finns den halvtimmes långa intervjun med dem. 
I tisdags var de med i P4 Extra. Ofta blir det att det är samma saker som sägs, men för min del gör det ingenting. Det här är så stort för oss så bara att det pratas om det i media är enormt. Det är overkligt men samtidigt så är det något som vi har levt i, i snart ett år.
 
Jag fick svar på biopsin och blodproverna i slutet på förra veckan. Njurfunktion, socker och koncentration ser jättebra ut. Blodvärdet är det lite sämre med så jag måste börja ta järntabletter och det saknades några leverprover. Det är inget som jag behöver lämna extra prover för utan det tas med de andra proverna om några veckor.  Biopsin visade att det inte fanns några tecken på avstötning, vilket känns väldiigt bra!
 
Nu får vi bara hoppas på att allt annat klaffar för oss. Inom några veckor är det dags för en ET och vi ser så mycket fram emot det. Jag försöker fortfarande intala mig om att ta en dag i taget och inte se allt för långt framåt, men det blir svårare och svårare. 
 
 
En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0