Ny bekantskap.

I onsdags var vi tillbaka till kliniken för att göra en ny biopsi. 
Det är lite stressande att ta sig in till stan efter att ha jobbat fram till kl 18. Hinna äta någon form av middag och sen försöka hitta en parkeringsplats. Men jag väljer hellre att göra så än att behöva åka från jobbet mitt på dagen. 
Nu har ju inte vi behövt åka in så mycket på grund utav biopsierna, det är just nu när de hittade någonting.

Svaret på den här biopsin lär vi inte få förs i mitten på nästa vecka. Allt annat ligger liksom på is fram till att vi får bra provsvar. Blodproverna var jag inte hört någonting om så jag antar att allt ser bra ut där i alla fall.

I onsdags blev vi även presenterad för en ny tjej som opererade sig i höstas/vintras. Ibland undrar jag om han planerar in så vi stöter på varandra. För min del gör det ingenting, jag tycker att det känns skönt att ha andra runt omkring som går igenom samma sak och som man kan bolla tankar och känslor med. Det har jag tyckt hela tiden och uppskattar verkligen sms-gruppen som vi hade, framförallt inför operationen.

I några dagar nu har jag känt mig lite konstig i halsen och haft ont i magen till och från. Igår tog jag tempen och låg precis på gränsen till det läkarna anser är feber. Jag som vanligtvis är lågtempad kände mig febrig i hela kroppen ändå. Idag är det lite bättre men fortfarande förhöjd temperatur. 
Jag hoppas verkligen inte att det ska bryta ut något. 

I veckan fixade två kollegor lite fika till oss alla. Mycket trevligt initiativ. Personalvård!
(null)

En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0