Corona dominerar.

Det blir väldigt långt mellan varje inlägg, jag är medveten om det. Men det är också för att det just nu, som jag sa tidigare, finns det inte så mycket att skriva om. 
Det är samma tankar som snurrar i huvudet. Framförallt handlar det mycket om Corona för tillfället. 
I början på januari, precis när eleverna kom tillbaka, fick en kollega gå hem i hemkarantän för att en famlijemedlem hade visat positivt på covid-19. Jag mailade till teamet för att fråga dem hur jag skulle göra och hur dem hade gjort med andra i projektet. Det blev så att jag dagen efter fick stanna hemma och dom vill att jag ska vara hemma februari ut.
Sen får vi se om det kan ändra sig. Man vet ju inte riktigt när vi får veccinera oss heller. 
 
Allt känns lite luddigt och lite oroligt. Jag vill inte bli sjuk, främst för att jag inte vill missa något läkarbesök. Våra gravidförsök fortsätter trots pandemin men då måste jag vara frisk. Mellan jul och nyår åkte jag på en förkylning. Jag testade mig med det visade negativt, alltså bara en vanlig förkylning som jag brukar kunna råka ut för vid den här tiden. Det hänger kvar lite fortfarande och lär så göra ett antal veckor till. Men tänk om vaccinerbjudande och en ET skulle komma ungefär samtidigt. Jag har knappt kunnat boka vaccination för influensa pga det eller förkylning. Hur ska det då bli med Covidvaccin? Det är ju ingen som vet hur det skulle påverka. Förmodligen så väljer jag vaccin och sen väntar med en ET. 
 
Fast det vill vi inte heller, vänta. Vi går in på det tredje året efter operation och andra året med gravidförsök. Det känns som att det borde få vara vår tur nu. Det mesta ser bra ut. Alla värden ser bra ut, biopsierna har sett bra ut ett bra tag nu. Vi gjorde hysteroskopi i höstas och det såg ju också bra ut. Nu väntar vi bara på att ett försök ska fästa och gro. Vi hoppas att det händer i år. 2021.
 
En flicka som är stark.

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0