Vi hoppas på nya tester.

Nu har det gått två veckor efter första vaccindosen. Jag har inte märkt av någon direkt biverkning mer än vad jag skrev i förra inlägget. Däremot har jag haft spottings, lika dem jag hade direkt efter vaccinationen. Jag brukar väldigt sällan ha det och det gör mig lite funderad. Jag är väldigt (!) duktig på att googla, det är ju på både gott och ont. Men då har jag i allafall kunnat läsa mig till att det inte bör vara någon fara utan att det kan vara normalt.
 
Jag har fått mer information om vad som gäller med nya prover. Det är jag och en tjej till som kommer få göra det här nya. Mats meddelade att vi ska till en gynspecialist i Uppsala där vi ska ta ett endometrium test. Dem är experter inom detta område. Det är ett ERA-test (endometrial receptivity array) vilket är en genetiskt analys som anger den exakta tidpunkten för när ett embryo har högst sannolikhet att fästa in i endometriet (slemhinnan) i livmodern. Den här kliniken, Gynhälsan Fertilitetsklinik i Uppsala, är - vad jag förstår - dem enda i Sverige som har specialiserat sig inom detta.
Fertilitetsklinik GynHälsan Fertilitet, Minerva Fertility i Uppsala
 
(Lånad bild)
Jag hoppas verkligen att det är vad som behövs och vad som har "felat". Att våra insättningar har gjorts vid fel tidpunkt och att det inte handlar om att det är något ytterligare fel på oss. Jag vill liksom bara komma vidare nu. Jag är beredd på att behöva peta i mig ännu mer hormoner igen och åka till alla olika läkarbesök, jag gör vad som helst bara det visar sig bli något resultat. Hur mycket jag än vill, hur mycket VI än kämpar med oss och vårt mindset så tryter det ibland. Det är sjukt påfrestande för oss båda.
 
En flicka som är stark.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

detstorstailivet.blogg.se

Här försöker jag dela med mig av mitt liv med MRKH och min resa i forskningen om att göra en livmodertransplantation.

RSS 2.0